A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ellenzéki képviselők megint be akartak jutni az MTVA-ba

"Közmédia! Akkor hamarosan újra nálatok" - a DK beváltotta ígéretét.
Azonnal komolyan vették ellenzéki képviselők az első fokú bíróság pénteki határozatát, ami arról szólt, hogy nem tehettk volna ki azokat a képviselőket az MTVA épületéből, akik tavaly decemberben jutottak be oda, sőt ott is éjszakáztak. 

Az indoklás szerint a közmédia működésében nem okozott volna aránytalan sérelmet az, ha a politikusok néhány percben beolvassák követeléseiket.

A DK képviselői azonnal reagáltak, már tegnap kitettek Facebook-oldalukra egy üzenetet: "Közmédia! Akkor hamarosan újra nálatok" - írták és be is tartották, ugyanis szombaton délelőtt néhányan ismét megjelentek a székház előtt. 

A politikusok megint megpróbáltak bejutni az épületbe, ám ezúttal nem jutottak beljebb. Az MTVA hozzájárult, hogy kamerába mondják el követeléseiket, illetve írásban is eljuttassák azokat a szerkesztőséghez.

Ahogy az akció után sajtótájékoztatón elmondták, várják, hogy a Híradóban lejátsszák, vagy beolvassák azt, ha ez nem történik meg, hétfő reggel kilencre újra a köztévébe mennek - írta az index.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések