A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Telefont loptak az egri bevásárlóközpont egyik üzletében

A lopással gyanúsítható siroki nőt a bejelentést követő két órán belül elfogták a rendőrök, továbbá a telefont is visszaadták a sértettnek.
Egy budapesti lakos tett bejelentést 2019. szeptember 15-én 14 óra 30 perckor a rendőrségre, miszerint az egri bevásárlóközpont egyik üzletében ismeretlen személy eltulajdonította fia zsebéből a mobiltelefonját. A nő felhívta a készülékben lévő kártya számát, és az elkövető közölte vele, hogy egy nagyobb összegért cserébe visszaadja az egyik siroki buszmegállóban.

A sértett helyett a rendőrök érkeztek a találkozóra, ahol a 28 éves gyanúsítottat elfogták, továbbá lefoglalták tőle a lopott telefont, melyet később visszaadtak tulajdonosának.

A siroki nőt lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki az Egri Rendőrkapitányságon.

A zseblopások megelőzése érdekében javasoljuk, hogy pénzt, bankkártyát, iratokat, telefont olyan helyen tárolja, ahol a tolvaj nem tud észrevétlenül hozzáférni, például kabát belső zsebében! A kézitáskát tartsa mindig zárva, tömegben lehetőség szerint szorítsa a karja alá, érintetlenségét többször ellenőrizze!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések