A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarlós megafonnal alázta meg a büdös szájú Tordait – Videó

Elültették a mintegy három éve indult fővárosi fatelepítési program tízezredik és az országfásítási program első fáját pénteken a Margitszigeten.
A fákat jelképesen Tarlós István főpolgármester és Nagy István agrárminiszter ültette el. Tarlós István elmondta, az általa 2016 őszén meghirdetett programmal a városlakók és a jövő generációja számára igen fontos klímastratégiai és egyben egy városi zöldinfrastruktúra-kérdést kívántak megoldani.

Nagy István a kormány fásítási programjáról közölte, a cél olyan ösztönző támogatási és jogi környezet kialakítása, ami önkormányzatok, magánszemélyek, állami szereplők együttműködésével növelni tudja az ország fával borított területét.

Az eseményen vita alakult ki Tordai Bence országgyűlési képviselő, a Párbeszéd szóvivője és Tarlós István között. Az ellenzéki politikus egy ideig akadályozta, hogy a főpolgármester elkezdje a beszédét, azt tudakolva Tarlós Istvántól, hogy elvállalja-e a vitát Karácsony Gergellyel, az ellenzék főpolgármester-jelöltjével.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések