A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tarlós az adatkezelési botrányról: ez provokáció, az ellenzékiek mártírt akarnak csinálni magukból

Karácsony Gergelynek a főpolgármester-jelöltek vitájával kapcsolatos viselkedése Gyurcsány Ferenc 2006-os szereplését, míg legújabb választási szlogenje Demszky Gábort és az SZDSZ-t juttatja eszébe Tarlós Istvánnak. A főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjút.
A főpolgármester-jelölti vitával kapcsolatban Tarlós István azt mondta: Karácsony Gergely pontosan tudja, hogy a főpolgármesternek kezdettől fogva vannak kikötései. „Úgy csinál most, mintha nem emlékezne” – fogalmazott a főpolgármester a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

„Be kell számolnia például Zugló állapotáról és az ottani ügyeiről politikai ellenfelei és a kritikus sajtó előtt is, valamint be kell számolnia a Fővárosi Közgyűlésben folytatott tevékenységéről is” – sorolta.

Tarlós István arra is reagált a Magyar Nemzetnek, hogy Karácsony Gergely az ATV-ben közölte: ő megoldóember.

„Szeretném tudni, hogy Zuglóban, polgármesterként – vagy általában eddig valaha is – mit oldott meg” – tette fel a kérdést. A főpolgármester szerint Karácsony nem véletlenül kerüli a kampányban Zuglót, „mint ördög a tömjénfüstöt”, pedig az az egyetlen hely, ahol be tudná mutatni eddigi eredményeit.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy kihívója a város és problémái ismeretével kapcsolatos felkészültségéről legutóbb akkor tett újabb tanúbizonyságot, mikor erdőtelepítést ígért Újpesten az M3-as metró Káposztásmegyerre vezető tervezett meghosszabbítása nyomvonalának térségébe.

Tarlós István arra is emlékeztetett, hogy Karácsony körül van néhány tapasztalt régi SZDSZ-es, például Horn Gábor, akik még emlékeznek Demszky Gábor jelmondatára, aki 1990-ben a tettek emberének nevezte magát, ennek analógiája köszön vissza Karácsony kampányában.

„Az, hogy Demszky a tettek embere, valóságos posztulátumnak tűnik Karácsony mostani bejelentéséhez képest” – tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések