A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyosabb büntetés elé néz a kutyáját a kocsi után kötő asszony

Az asszony büntetésből kötötte a kocsi után a kutyáját, az állat nem élte túl a tortúrát.
Szörnyű tettén egy ország háborodott fel: egy balotaszállási nő az autója után kötötte kutyáját, majd így húzta végig az úton még augusztus elején. Az állat belepusztult a kínzásba, amit csupán azért kapott, mert korábban elszökött gazdájától. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, mostanra fejezték be az eljárást. Az asszony úgy tűnik, súlyosabb büntetésre számíthat, hiszen módosítottak a gyanúsításon és súlyosabb bűncselekmény miatt kell majd felelnie.

"A nyomozás során kirendelt szakértő azt állapította meg, hogy a kutya azért pusztult el, mert az asszony cselekménye különös szenvedést okozott háziállatának. A nyomozók a szakértői vélemény alapján módosították a gyanúsítást, és a nő cselekményét vétségről állatkínzás bűntettére minősítették át. 

A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelés javaslatával átadták az illetékes járási ügyészségnek." - írta a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések