A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Segítségnyújtás nélkül eltekert Nyíregyházán, ezt a fiút keresik!

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt a képen látható férfit.
Az eljárás adatai szerint 2019. szeptember 13-án 14 óra 30 perc körül Nyíregyháza, Zrínyi Ilona utcán átmenő kerékpársávon közlekedett biciklivel egy 54 éves nyíregyházi nő a Kossuth tér irányából az Országzászló tér felé. 

Közlekedése során a kerékpársávról áthaladt az Országzászló téren lévő kerékpárútra, amikor észlelte, hogy vele szemben közlekedik egy fiatal fiú kerékpárral. Megpróbált a szembe közlekedő elől kitérni, melynek során járműveikkel összeütköztek. 

A baleset során az 54 éves nő kerékpárjával felborult és megsérült. Az ütközést követően az ismeretlen személyazonosságú fiú a tőle elvárható segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések