A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rettegésben tartják a helyieket: bűnbanda rongálja az autókat Szegeden

Autórongáló banda tartja rettegésben a szegedi autósokat. Van olyan autó, amit összekarcoltak, és akad olyan is, amit valamilyen maró hatású anyaggal öntöttek le.
– Nem tudni, hogy miért csinálják, az autók tulajdonosai nem ismerik egymást, így biztosan nem közös haragosról van szó, és nem is egy feldühödött exről – mondta el lapunknak névtelenséget kérő informátora, aki úgy tudja, hogy két héten belül már 4 autó lett a maró hatású szer áldozata. 

– Nem tudni, hogy mit locsoltak rá a kocsikra. A kromofág és a fékolaj is hasonló dolgot művel a festéssel: fémig lemarja – mondta informátorunk, aki autófényezőként több ilyen esettel is találkozott már. Szerinte egy régebbi típusú autónál egy ilyen „baleset” gazdasági totálkár is lehet, azaz az újrafényezés költsége az autó árával vetekszik.

– Ilyen esetben teljesen fémig le kell csiszolni a karosszériát, és nagyon ügyelni kell arra, hogy ne maradjon a felületen marószerből semennyi maradék, máskülönben a friss fényezés felhólyagosodhat, és le is dobhatja magáról a festéket – tette hozzá. 

Kerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, történt-e bejelentés autórongálással kapcsolatban, és azt is szerettük volna megtudni tőlük, hogy sikerült-e már valakit azonosítani az esetekkel összefüggésben. Válaszuk nem érkezett meg lapzártánkig.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések