A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őszintén beszélt magánéletéről Zimány Linda: elárulta, foglalt-e a szíve

Férfiak, figyelem: végre választ kaphat mindenki arra, hogy Zimány Linda szíve szabad-e vagy sem!
Zimány Linda a Borsnak adott hosszabb interjúban többek között szóba került a nagy visszatérés (mint ismert, hosszú évek után dolgozik ismét műsorvezetőként), megemlítette azt is, hogy az ügyvédi munkája semmilyen szinten nem befolyásolja a televíziós szereplését, de beszélt a közösségi oldalakon való megjelenéséről, valamint a magánéletéről is szót ejtett. Mint elmondta, számára a közösségi oldalra feltöltött tartalmak inkább az emlékek megőrzésére szolgálnak, egyfajta fotóalbumként tekint a profiljára, és állítása szerint az életének mindössze 1%-át teszi ki, amit itt láthatnak mások.

"A magánéletembe például tudatosan nem engedek betekintést" - mondta Linda, majd felvetődött, hogy ettől függetlenül azért a férfi rajongók biztosan kíváncsiak arra, van-e okuk reménykedni a csinos ügyvédnőnél.
"Igen, érdeklődő mindig akad. Már jó pár éve nincs komoly kapcsolatom, de abszolút nyitott vagyok a szerelemre. Bevallom, nem könnyű az ismerkedés, de a jogi pálya a magánéletemben is új kapukat nyitott előttem, más körökben mozgok, és az elmúlt időszakban az egyedüllét során öntudatra ébredtem."

- válaszolta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések