A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrületes videó: így bulizott Will Smith cigányzenére a budapesti hotel tetején

Az éppen interjút adó sztár nagyon élvezte a meglepetést.
Sokadik alkalommal is felköszöntötték a Budapestre látogató, szülinapos Will Smith-t. A színész legújabb filmje, a részben hazánkban forgatott Gemini Man promóciós kampánya miatt tartózkodott fővárosunkban, ráadásul ezzel összekötve szerdán még egy rövid koncertet is adott a Bazilika előtt. A rajongók már a fellépésén is elénekelték neki a Happy Birthday című nótát, de természetesen ezzel nem ért véget a kedves gesztusok sora.

Másnap az ünnepelt épp egy szálloda tetején nyilatkozott egy német csatornának, amikor a tévétársaság meglepetése révén hirtelen felbukkant a Roma Hungaricum Zenekar, akik először saját stílusukban játszották el az ismert „szülinapozós dalt”, majd az igazi cigányzenéből is ízelítőt kapott az amerikai filmcsillag. Persze a hazánkat köztudottan kedvelő Smith-nek sem kellett több, azonnal felpattant és együtt mulatott a zenészekkel - írta a Ripost.


A zenekar vezetője, Derzsi György elárulta, a színész nagyon kedves és közvetlen volt, a fentebb látható videó után megkérte őket, hogy ismét köszöntsék fel, hogy saját rajongói számára is megörökíthesse a pillanatot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések