A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ömlött a víz az udvarba: harmincezret kellett fizetnie, mert betömte a kátyút a sándorfalvai nő

Egy sándorfalvai nőt harmincezer forintra bírságoltak meg, mert zöld hulladékkal és gallyakkal betömött egy gödröt, hogy az udvarra ne folyjon be az esővíz – derült ki az RTL Klub híradójának riportjából.
A nő elmondta, hogy esős időben szinte mindig befolyik az udvarba a víz, ami különösen nagy problémát okoz, amikor az idős férfihez, akit a házban gondoz, mentőt kell hívni, ami elég gyakran megtörténik.

Először azzal próbálkozott, hogy az önkormányzattól kérjen földet a probléma orvoslására, de semmi nem történt. Amikor végül a saját módszerével oldotta meg a problémát, a szomszédja feljelentette, majd a közterület-felügyeletet is értesítette.

Az önkormányzat egyébként minimálisnak ítéli a pénzbüntetést, a nő azonban azt mondja, ezt sem tudja befizetni.

A polgármester azt közölte, nagyobb esőzésekkor mindig bfolyik a telekre a víz, mivel az az út legalsó részén fekszik, továbbá azt állítja, háromszor is figyelmeztették a nőt a bírság előtt. A gödröt még a héten betömik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések