A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ne fizess előre az autószerelőnek! Csúnyán átverte ügyfeleit egy böszörményi “mester”

A 38 éves gyanúsított nemcsak, hogy a rábízott munkákat nem végezte el, de volt, hogy az autót se adta vissza a tulajdonosának. A hajdúböszörményi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
A rendőrségre 2018. novemberében arról érkezett feljelentés, hogy egy hajdúböszörményi autószerelő elveszi kuncsaftjaitól a pénzt, azonban a rábízott munkákat nem végzi el, és több alkalommal még az gépkocsikatt se akarta visszaadni.

A nyomozók az ügy felderítésébe kezdtek és megállapították, hogy a helyi lakos valóban több megbízóját is megkárosította, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi minden autószereléssel kapcsolatos munkát elvállalt, azonban az alkatrészek beszerzésére hivatkozva, mindig előre kért pénzt a sértettektől. Ezt követően viszont eltűnt, nem reagált az ügyfelei üzeneteire, telefonhívásaira.
A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben nyolcrendbeli csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések