Hirdessen itt

Munkagép is kellett a trágyaoltáshoz Nyírkércs és Ramocsaháza között

Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. szeptember 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.
Családi ház tetőszerkezete izzott Nagykállóban, az Arany János utcában vasárnap. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók vonultak, az izzást kéziszerszámok és egy vízsugár segítségével szüntették meg.

Nyírkércs és Ramocsaháza között trágyacsomó füstölt. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók a mintegy négy méter magasan felhalmozott trágyát munkagéppel megbontották és a tüzet egy vízsugárral oltották el.

Vasárnap hat esetben avatkoztak be a megye tűzoltói szabadtéri tűzesetnél. Tiszalökön hatszáz, Tiszavasváriban ötszáz négyzetméteren égett száraz fű, amelyet a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal oltottak el. Eperjeskén mintegy fél hektáron lángolt az avar. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral fékezték meg a tüzet. Tyukodnál másfél hektáron learatott napraforgó és lábon álló kukorica égett. A tüzet a település önkéntes tűzoltói oltották el kéziszerszámokkal. Gemzsén ezer, Ajak és Rétközberencs között húsz négyzetméteren égett a vegetáció, amelyet a kisvárdai hivatásos tűzoltók oltottak el kéziszerszámokkal és több vízsugárral.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések