A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő titokra derült fény a brit királyi családból: Erzsébet királynő mindenáron el akarta távolítani Kamillát Károly közeléből

Úgy hírlik, II. Erzsébet királynő egyáltalán nem repesett az örömtől, hogy fia, Károly herceg Kamillával szeretett volna maradni, miután elvált Diana hercegnőtől: az uralkodónő megpróbálta lebeszélni fiát a kapcsolatról, ő azonban ellenszegült.
A brit királyi család egyik szakértője szerint II. Erzsébet királynő kész lett volna bármit megtenni annak érdekében, hogy fia, Károly herceg szakítson szeretőjével, Kamillával, akivel első feleségét, Diana hercegnőt megcsalta. A 93 éves brit uralkodónő fia azonban kitartott szerelme mellett, akit aztán 2005-ben feleségül is vett, miután Dianával elváltak. Ezt pedig Erzsébet királynő egyáltalán nem nézte jó szemmel - írja a Daily Star.
Károly és Kamilla egyébként még a '70-es években ismerkedtek meg, viszonyuk pedig még akkor is folytatódott, amikor végül mindketten mással kötötték össze életüket. Bár az uralkodónő szava mondhatni szent a brit királyi családban, Károly ennek ellenére sem volt hajlandó eleget tenni Erzsébet királynő kérésének: még akkor sem szakított vele, amikor első felesége egy évvel a válásuk után elhunyt egy tragikus autóbalesetben Párizsban.

"A királynő azt szerette volna, ha Kamilla eltűnik Károly életéből, és ez akkor sem volt másként, amikor Diana meghalt" - mondta a szakértő.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések