A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megcsúsztak a téglák egy nyíregyházi középület tetején, veszélyeztetve a járókelőket

Vasúti töltés mellett égett háromszáz négyzetméteren száraz fű kedden Komorón, a Rákóczi utcában. Fényeslitke és Kisvárda között az út mellett kapott lángra ötszáz méter hosszan alacsony füves vegetáció. 
A tűzeseteknél a kisvárdai hivatásos tűzoltók avatkoztak be, egy vízsugárral és kéziszerszámokkal. Nagyecseden háromszáz, Mátészalkán négy négyzetméteren égett az aljnövényzet, amelyet a nagyecsedi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók oltottak el puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal.

Kántorjánosiban fa ága hasadt le és veszélyeztette a járókelőket. Nyíregyházán, a Kert közben tizenkét méter magas fa hasadt ketté és veszélyt jelentett az ott dolgozókra. A veszélyt baktalórántházi és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szüntették meg, gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével.

Kedden középület tetején csúsztak meg a téglák Nyíregyházán és veszélyeztetve a járókelőket. A város hivatásos tűzoltói a téglákat gépezetes tolólétra segítségével visszahelyezték és a veszélyt megszüntették. A beavatkozás idejére félpályás útzár volt érvényben.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések