A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már nem D. Tóth Kriszta a WMN főszerkesztője - Ő váltotta!

Körülbelül öt évvel ezelőtt vágott bele a WMN online portál felépítésébe D. Tóth Kriszta, de most úgy látszik, hogy egy egész más szerepkört választott magának.
Persze nem fog teljesen elbúcsúzni a wmn.hu oldalától, csupán a továbbiakban, mint ügyvezető és tartalmi igazgató lesz jelen, sőt a tartalomgyártást sem fogja abba hagyni. – számolt be róla a media1 oldala.

Azonban a főszerkesztői pozíciót ezentúl eddigi főszerkesztő-helyettese, Fiala Borcsa veszi majd át.

„Borcsa a WMN alapcsapat tagja, szinte a kezdetektől velünk van, és főszerkesztő-helyettesként évek óta segíti a munkámat. Megbízom benne, jó kezekben lesz nála a napi feladatok irányítása” – árulta el D. Tóth Kriszta, a wmn alapító-tulajdonosa.

Továbbá az is kiderült, hogy számos új tartalommal készül majd az oldal, de természetesen lesznek visszatérő műsorok is, úgy min az Elviszlek magammal - ami a Spektrum Homeon lesz látható - vagy éppen az  Élet sava Borcsa. A csapat az új tartalmak kapcsán is elárult néhány dolgot: példának okát lerántották a leplet egy készülő podcast sorozatról, illetve a Csak neked mondom címmel induló, új beszélgetős műsorról, amit a Katona József Színház színészeivel készítenek majd.

A változásról egyébként maga D. Tóth Kriszta is megosztott egy bejegyzést saját Facebook-oldalán, ahol részletesen beszámolt mindenről:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések