A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan

Már az ellenzék is látja, hogy Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje alkalmatlan - közölte a Fidelitas csütörtökön az MTI-vel.
A közlemény szerint a Fidesz ifjúsági társszervezete új videóval folytatja budapesti kampányát. A videóban Puzsér Róbert és Gyurcsány Ferenc maga fejti ki, miért is alkalmatlan az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje - írták.

Puzsér Róbert a Fidelitas Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondja: "Karácsony Gergely hazudik, és onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája." Gyurcsány Ferenc pedig úgy vélekedik, hogy Karácsony Gergely elvesztette a támogatást az utóbbi hónapokban. Kitért arra is: Puzsér Róbert nem egy könnyen kezelhető ember, és Karácsony Gergely nem bírt vele. "Ez nem jó, nem hiszünk abban, hogy győzni fog" - tette hozzá.

A közlemény szerint a Budapest nem cirkusz! című plakátkampány is folytatódik, mert azt gondolják, hogy "a főváros sokkal többet érdemel annál, minthogy Karácsony Gergelyre, Puzsér Róbertre vagy Berki Krisztiánra bízzuk."

(MTI) 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések