A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lincshangulat fogadta a caracali rémet

George Dincát visszavitték egyik áldozata szülőfalujába.
A hatóságok a 15 éves Alexandra Măceşanu eltűnése napján történteket akarják rekonstruálni. A Transindex szerint ezért a tinigyilkosságokkal gyanúsított George Dincát hétfő reggel a lány szülőfalujába, az Olt megyei Dobrosloveni településre vitték.

Állítólag július 24-én ott vette fel autójába, hogy elvigye egy  caracali középiskolába. A caracali rémként emlegetett férfit már két napja átvitték az Olt megyei rendőr-főfelügyelőség fogdájába. A történtek rekonstruálása több napig is eltarthat.

George Dinca a kihallgatásokon beismerte, hogy július 25-én megölte a 15 éves Alexandra Măceşanut, majd elégette a holttestet. Állítása szerint ő ölte meg a 18 éves Luiza Melencut is, aki idén áprilisban tűnt el.

A Maszol.ro szerint lincshangulat várta a caracali rémet áldozata falujában. A meggyilkolt 15 éves lány, Alexandra Măceșanu szomszédai az út mellett várták George Dincát szállító autót és a férfit a rendőrök különleges egységének kellett megvédenie a helyiektől.

Egy asszony sírva könyörgött a nyomozóknak, hogy ne engedjék szabadlábra a caracali rémet. A portál a cancan.ro alapján azt írta, hogy a frissen nyírt férfi fején egy óriási heg látható a jobb füle fölött, ami egy nagy erejű ütés nyoma lehet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések