A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lelőtte a lányát egy nő, mert azt hitte, betörő

A 18 éves lány hamarabb tért haza a kollégiumból, és meg akarta lepni az édesanyját az éjszakai érkezésével.
Ez csúnyán is végződhetett volna! – Szerencsém volt, hogy még életben lehetek. Nem megy ki a fejemből, hogy most halott is lehetnék – írta közösségi oldalán az amerikai Hannah Jones, aki csak a barátjának mondta el, hogy korábban érkezik haza a kollégiumból, mivel meg akarja lepni az édesanyját. Így esett, hogy péntek este az izgatott tini úgy ment haza, mintha betörő lenne. 

– Az anyuka már a hálószobájában tartózkodott, amikor lentről, a konyha és az előtér felől zajt hallott, és amikor a betolakodó személy kinyitotta a hálószoba ajtaját, tüzet nyitott rá engedéllyel tartott, 38-milliméteres lőfegyverével – magyarázta a 21 News riportjában John Norman girardi rendőrfőnök. Hannah a jobb karján sérült meg: a lövedék olyan súlyosan roncsolta a könyökét, hogy azonnali helyreállító műtétre volt szüksége. – Nyolc csavarral és három lemezzel tették helyre – írta közzétett képeihez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések