A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Legyőzte a betegség: 45 éves korában elhunyt a Jászai Mari-díjas színésznő

Hosszan tartó, súlyos betegség után, pénteken elhunyt Kara Tünde, a Békéscsabai Jókai Színház egykori színművésze. 
Kara Tünde színésznek még 2015 júniusában hirtelen az egyik színházi próba során leállt a szíve. A sikeres újraélesztés után pedig tragikus módon kómába esett Tünde, amiből ugyan két héttel később sikerült felébrednie, de továbbra sem láttak sok esélyt a teljes felépülésére. Kollégái mindennek ellenére továbbra is támogatták és segítették, még egy jótékonysági rendezvényt is szerveztek a számára.

Azonban hosszan tartó betegsége sajnos legyőzte a színésznőt, aki 45 éves korában szeptember 6-án elhunyt - számolt be róla a behir oldala.

Kara Tünde 1996 óta dolgozott a Békéscsabai Jókai színházban, ahol később a közösség vezető művészévé lépett elő. Kara Tünde tehetségét szakmája során számos kitüntetéssel jutalmazták, amelyek közül a legjelentősebb a 2013-ben megkapott Jászai Mari-díja mondható. A színésznő 2001-ben tudta meg, hogy mirigyrákos, nem sokkal a később végzetessé vált rosszulléte előtt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések