A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgó NB I - Három fejesgóllal verte a Fehérvár a Kisvárdát

A MOL Fehérvár FC három fejesgóllal, 3-0-ra verte a vendég Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában, ezzel megerősítette vezető helyét a bajnoki tabellán.
OTP Bank Liga, 5. forduló:
MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good 3-0 (1-0)
Székesfehérvár, 3679 néző, v.: Berke

gólszerzők: Musliu (41.), Milanov (56.), Hodzic (77.)
sárga lap: Hodzic (45.), illetve Melnyik (63.), Protic (72.), Karaszjuk (75.), Ene (86.), Cukalasz (87.)

Fehérvár:
Kovácsik - Nego, Juhász R., Musliu, Hangya - Nikolov, Huszti (Hadzic 84.) - Kovács I. (Fiola 83.), Milanov (Elek 75.), Petrjak - Hodzic

Kisvárda:
Felipe - Melnyik, Berios (Rubus 66.), Ene, Protic - Karaszjuk (Tischler 81.), Lucas - Gosztonyi (Bumba 64.), Cukalasz, Kovácsréti - Grozav

A mérkőzés elején a Fehérvár lépett fel támadólag, mégis a Kisvárdáé volt az első nagy gólhelyzet Kovácsréti Márk kapufájánál. A folytatás is hasonló forgatókönyv alapján zajlott: a Vidi birtokolta többet a labdát, míg a vendégek voltak veszélyesebbek a kapura. A félidő vége felé fokozta a nyomást a hazai csapat és az első magyar bajnoki találkozóján pályára lépő, észak-macedón Visar Musliu fejesgóljával megszerezte a vezetést.

Fordulást követően növelte előnyét a fehérvári gárda, Georgi Milanov is fejjel volt eredményes. Kétgólos hátránya ellenére sem adta fel a Kisvárda, mezőnyfölényük azonban meddőnek bizonyult. Az utolsó negyedórába érve eldöntötte a mérkőzést a Fehérvár, Armin Hodzic szerzett gólt: ő is fejesből talált a vendégkapuba.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések