Hirdessen itt

Különös dologra figyeltek fel a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn kapcsán

A Viking Sigyn szállodahajó korábban rendszeresen járt Budapestre, azonban már hetek óta nem lehetett látni Magyarországon.   
Korábban több program keretein belül is járt Budapesten a Hableányt elsüllyesztő, Viking Sigyn, amit a Danube Waltz cég honlapja szerint levettek erről az útvonalról.

Igaz, az elérhető programok között szerepel egy Bukarest és Budapest közti utazás, de a Vesselfinder.com hajókövető oldal szerint az elmúlt hetekben a hajó más túrákon vesz részt.

A Napi.hu megkérdezte a céget, hogy az útvonalváltoztatásnak van-e bármi köze a május 29-én történt tragikus balesethez, azonban szűkszavúan csak ezt válaszolták.

„Júliusban a Viking Sigyn Budapest és más Duna-menti városok között hajózott. 2019 hátralévő részében a hajó új útvonalon közlekedik a Rajnán, Bázel és Amszterdam között.”

Aki, még mindig nyomon követi a fejleményeket, az tudhatja, hogy még mindig nem találták meg egy 41 éves, dél-koreai nő holttestét. A Hablány matrózának családját képviselő ügyvéd, Magyar György szerint a szakértői következtetések arra vezetnek rá, hogy az utolsó, még elő nem került áldozat, igazából az első volt.

"A jelenleg "utolsó áldozatként" emlegetett 41 éves, dél-koreai nő, akit még keresnek a hatóságok, valójában az első áldozat lehetett, aki vagy a Viking Sigyn vagy az öt követő Viking Idun alá kerülhetett közvetlenül a baleset után. Ha pedig így van, akkor igen kevés esély van arra, hogy a holtest keresése eredményes lesz."

A nő családja nemrég egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel, hogy újabb lendületet adjon a keresésnek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések