A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: különleges karácsonyi show-ra készül Dér Heni

Négy díva egy színpadon! Különleges karácsonyi show-ra készül Dér Heni (33), Radics Gigi, Tolvai Reni és Király Linda: a négy, csodálatos hangú énekesnő december 20-án lép a BOK csarnok színpadára.
Milyen dalokat hall majd a közönség?

– Mindegyikünk rajongótáborának nagy örömére saját dalokat énekelünk, de lesznek különleges meglepetések is. Készülünk közös nótákkal, amelyeket eddig még nem hallhatott a közönség, és – tekintettel az ünnepi időszakra – biztosan felcsendülnek karácsonyi dalok is. Nagyszabású show lesz!

Hogyan készülnek a közös fellépésre?

– Már megvolt a fotózás, és hamarosan belevágunk a próbákba is. Mindenki főként külön gyakorolja a saját részét, ezért a legintenzívebb munka a Nagy Lajos vezette zenekarra vár, nekik ugyanis mindegyik énekessel össze kell ülniük. Az én részemben lesznek táncosok, így én velük is készülök, a novemberi időszak már biztosan húzós lesz, heti több próbával.

Milyen a kapcsolat négyük között?

– Nagyon örülök, hogy a szakmán belül működik a kollegialitás, én csípem a lányokat és büszke vagyok rájuk, nagyon tehetségesek. Régről ismerem őket, de stílusban Tolvai Reni áll hozzám a legközelebb. Vele kicsit szorosabb a kapcsolatom, rendszeresen beszélünk, így tudom, ő is nagyon izgul és várja a koncertet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések