A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hárman támadtak egy nőre a nyílt utcán Putnokon

A rendőrök rövid idő alatt elfogták azt a két férfit és nőt, akik megtámadtak egy nőt Putnokon.
Csoportos rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse két 25, illetve 22 éves férfival és egy 24 éves nővel szemben. A gyanúsítottak 2019. szeptember 14-én 8 órakkor Putnokon, a Sajó utcában egy 59 éves nő táskáját követelték. A sértett nem akarta adni az értékeit, ezért az útonállók bántalmazták áldozatukat. A földre lökött nő kezéről a támadók erőszakkal levették a gyűrűjét, majd elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható putnoki férfiakat és a női társukat. A náluk tartott házkutatás eredményeként a rendőrök megtalálták, és lefoglalták az elrabolt aranygyűrűt.

A Putnoki Rendőrőrs az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására - írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések