A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fényes nappal támadtak egymásra a cigányok a város forgalmas terén (fotók)

Míg az egyik nő benzinnel locsolt le több személyt és fel is akarta őket gyújtani, addig a férfiak is egymásnak este és rugdosás mellett ököllel, illetve fából készült tárggyal akarták egymást leverni.
2019. szeptember 22-én garázdaság történt Székesfehérváron egy áruház mellett. A garázdaság vizsgálata során a nyomozók a térfigyelő kamerák elemzése közben állapították meg, hogy a dulakodó felek közül egy nő benzinnel locsolt le több személyt, miközben azt kiabálta, hogy „felgyújtalak, meghalsz”. A verekedés során azonban az egyik sértett a nő kezéből az öngyújtót kirúgta, ezért nem volt lehetősége a kiöntött folyadékot begyújtani.
Amint arról a megyei rendőr-főkapitányság beszámolt, a bevezetett nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtéseknek köszönhetően a nyomozóknak sikerült azonosítani a felvételen látható nőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt. A gyanúsított elmondta, hogy korábbi nézeteltérését, sérelmét akarta megtorolni a verekedés során.
Az 59 éves székesfehérvári S. Józsefnét a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – közölték a police.hu oldalon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések