A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drotár Adrienn igazából most házasodna, gazda-asszony akar lenni

Ismerős arc tűnt fel az RTL Klub képernyőjén a most induló Házasodna a gazda műsorában - szúrta ki az ugytudjuk.hu.
Balázs gazda kiválasztottjai között ugyanis ott volt az Drotár Adrienn, aki Hajdúszoboszló Televízióban lement interjúja után kapott fel az internet – akkor még a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja élén állt. Furcsa interjúja felkavarta a hazai médiát, sokan élcelődtek a politikusként bemutatkozó nő össze-vissza mondatain.

Az elhíresült interjúját itt lehet megtekinteni, melyben kifejtette, hogy "mi fiatalok, emberek vagyunk a jövő" és beszélt arról is, hogy mik azok a "ponzorok"(szponzorok) 😊 .


Az RTL Klub új műsorban a gazdák, akik az életben nagyon sikeresek, szeretnék megtalálni azt a nőt, akivel összeköthetik az életüket és el tudja fogadni, hogy a férfi egy gazdaságában szeretné leélni az életét. Balázs gazda már kiválasztotta azokat a hölgyet, akiket visz magával a tanyára, köztük van Drotár Adrienn.
 
Drotár Adrienn azért látványosan megváltozott a Hajdúszoboszló Televíziós interjú óta, így néz ki most: 


Kapcsolódó tartalom:

Videón a nagy pillanat: ennyire örült Adrienn, hogy Balázs gazda kiviszi a tanyára

Ahogy korábban arról beszámoltunk, nemrégiben az RTL Klub képernyőjén tűnt fel Drotár Adrienn, aki a most induló Házasodna a gazda műsorában rögtön Balázs gazda választottjai közé került, aki vele mehet a tanyára.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések