A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csíkszeredánál ingyen sör okozott káoszt a közlekedésben

Ingyen sör és Edda-koncert okozott káoszt Csíkszeredán, ahol a Csíki sör rendezvényére igyekvők eltorlaszoltak egy komplett autópályát.
3,6 kilométeres dugó volt szombaton a romániai 13A autópályán, de az autópályát választók még mindig jobban jártak, mint azok, akik az E578-as úton mentek volna, ők ugyanis 10 kilométeren át araszoltak a szekelyhon.ro beszámolója szerint.

A közlekedési dugó oka a Csíki sörgyár nyereményjátéka volt. A gyár garantált nyereményt ígért a nyertes kupakok megtalálóinak: grillezést, korlátlan ingyen sört egész nap, Edda-koncertet és értékes tombolanyereményeket. Nyertes kupakot pedig nagyon könnyű volt találni, mivel minden huszadik üveg sört elláttak egyel.

A Magyar Hang szerint a gyár elszámolta magát, mert rendezvény területére 10 000 ember fért el, viszont összesen 400 000 nyertes kupak volt. A szervezők ugyan kiírták az esemény Facebook-oldalára, hogy a tér megtelt, ez a dugóban álló, esetenként több száz kilométert megtett nyerteseket nem vigasztalta. A bejegyzést végül inkább törölték, miután elárasztották a csalódott kommentelők.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések