A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

CAFe Budapest - Két hét múlva kezdődik a kortárs művészeti fesztivál

Két hét múlva kezdődik az ősz egyik legfontosabb kulturális seregszemléje, a 28. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál. Az összművészeti eseménysorozaton számtalan műfaj képviselteti magát a kortárs zenétől a táncművészeten és az operán át a könnyű- és világzenei koncertekig, de megjelenik a programban a dzsessz, a képzőművészet, a színház és az irodalom is szerte a főváros kulturális intézményeiben és közterein.
A fesztivál arról szól, hogy felhívjuk a saját magunk figyelmét arra: milyen isteni a mában élni - mondta az eseményt beharangozó csütörtöki sajtóbeszélgetésen Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, a fesztivált szervező Operatív Testület elnöke, hozzátéve: megpróbálják úgy bevonni a művészeket a különböző programokba, hogy felfedjék, bemutassák, ők mit gondolnak erről a korról.

A művészeti fesztiválon több mint 150 program várja a közönséget közel 40 helyszínen október 4. és 20. között 17 napon át - hangzott el a csütörtöki sajtóeseményen.

(MTI) 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések