Hirdessen itt

Balesetek, nádastűz, füstölő vagon Hajdú-Bihar Megyében

Sűrű napot zártak pénteken. 
Személygépkocsi és mezőgazdasági gép ütközött össze tegnap reggel Hajdúszoboszló közelében, a 4805-ös számú főúton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, áramtalanították, majd az üzemanyagfolyást megszüntették – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Három személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Nyíradony közelében a 471-es számú főúton. A járművek közül az egyik az út menti árokba borult, a nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, áramtalanították. Az autókban összesen négyen utaztak, akik közül egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Porított kőszén volt abban a két vasúti vagonban, ami pénteken délelőtt füstölni kezdett tegnap délelőtt Debrecenben, a Nagyállomáson. A debreceni hivatásos tűzoltók a vasúti vagonokat hőkamera segítségével átvizsgálták. A rakományt a MÁV szakemberei erőgépekkel lepakolták, ezt követően a tűzoltók két vízsugárral visszahűtötték a szenet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Lehasadt egy nyárfa ága tegnap a déli órákban a püspökladányi Bocskai utcában. A helyi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, motoros láncfűrész segítségével eltávolították az ágat.

Szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba sodródott és felborult egy autóbusz tegnap a déli órákban az M3-as autópályán, Görbeháza közelében. A helyszínen a hajdúnánási, a hajdúböszörményi és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés idején egy sávon haladt a forgalom az autópályán.

Egy hektáron égett az avar Gáborjában, a Bajcsy Zsilinszky utcában tegnap délben. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Berendezési tárgyak égtek egy ingatlan melléképületében, Debrecenben a Torockó utcában tegnap délután. Az ott lakók a tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, majd a tűzoltók egy vízsugár segítségével elvégezték az utómunkálatokat.

Nádas égett egy vízelvezető csatornában tegnap este Szerepen a Nagy Lajos utca végében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések