A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az interneten kér segítséget Sebestyén Balázs, nagyon fontos az ügy

A közösségi oldalán kéri követői támogatását a műsorvezető. 
Sebestyén Balázs egy apukának próbál segíteni, aki egyedül neveli súlyos fogyatékkal született kisfiát. A rádiós a Facebook-oldalán kéri a követőit, hogy támogassák azt a kezdeményezést, ami által létrejönne egy olyan speciális napközi, ahol az apuka, illetve a hozzá hasonló sorsú szülők gyermeke ellátást kapna.

„Arra kérünk Titeket, hogy álljatok mellénk és segítsetek! Varga Gábor egyedül neveli súlyos fogyatékkal született kisfiát. Az apuka arra gondolt, hogy hasonló sorsú szülőknek is segítsége lenne, ha létrejönne az a speciális napközi, amin lassan két éve erején felül dolgozik. A fejlesztő pedagógusok és segítők abban az esetben tudják elkezdeni a munkát, ha a napközi szeptember 23-án megnyit, különben sajnos újra egy évig várnia kell a családoknak. Ha lehetőségetek van, segítsetek Ti is! A felajánlásaitokat az alábbi számlaszámra várják” – írja a rádiós a közösségi oldalán, bejegyzésében a számlaszámot is feltüntetve.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések