Hirdessen itt

Az édesanyja szeme láttára rabolták el ezt a hatéves dél-afrikai kislányt

A dél-afrikai kislányt hétfőn az édesanyja szeme láttára rabolta el négy férfi a Kollegepark Általános iskola elől. Az elrablók százharminckétezer dollár váltságdíjat követeltek Amy-Leigh édesapjától. A kislányt kedden hajnalban találták meg.
Amy-Leigh de Jager, a hat éves kislányt hétfőn reggel rabolták el Vanderbijlparkből, ami egy ipari város körülbelül 72 kilométerre délre Johannesburgtól – olvasható a Fox News-on.

A kislány fényképe azonnal felkerült az Eltűnt gyerekek Dél-Afrikában Facebook oldalára.

Az elkövetők hamar jelentkeztek a kislány édesapjánál – aki F1 motorcsónak versenyző – százharminckétezer dollárt követelve a Amy-Leighért.

A rendőrség együttműködve a túsztárgyalókkal és hivatásos nyomolvasókkal hajtóvadászatot indítottak az emberrablók után.

A kislány nagynénjétől megtudtuk, hogy Amy-Leight kedden, hajnali két órakor találták meg egy utcasarkon miután elrablói kidobták őt. Egy sétáló pár hallotta meg a kislány sírását és elvitték őt a rendőrségre. A kihallgatás után a elszállították a városi kórházba kivizsgálásra. Az orvosi jelentés szerint a kislány sértetlenül megúszta a történteket.

Amy-Light nagynénje a lapnak elmondta, miután a kislány ismét a szüleivel volt, első kérése egy hamburger volt.

A nyomozás még folyik a kislány elrablásának ügyében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések