A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aposztróf néven folytatódik szeptembertől a Várkert Irodalom sorozat

Aposztróf néven folytatódik szeptembertől a Várkert Irodalom beszélgetős, felolvasó színházzal is kiegészített sorozata a Nemzeti Galéria C épületében.
A szezon első estjét szeptember 24-én tartják. Az irodalmi est középpontjában az őszi, szüreti időszak és a bor áll - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Juhász Anna irodalmár, szervező elmondta: a Várkert Irodalom sorozat ősztől megújuló első estjét új helyszínen, a budai Vár történelmi falai között rendezik meg, a Nemzeti Galéria C épületében.

Az irodalmi est vendége lesz Kolovratnik Krisztián, Rudolf Péter és Tasnádi Bence színművészek, Debreczeni Mónika, a Vylyan pincészet birtokigazgatója, valamint Horváth Csaba irodalomtörténész - sorolta.

A műsorban - Gárdonyi Gézától Hamvas Béláig, Márai Sándortól Pilinszky Jánosig, Dragomán Györgytől Háy Jánosig - a bor és irodalom kapcsolatát mutatják be - közölte az est háziasszonya.

(MTI) 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések