A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A szoboszlói és a berettyóújfalusi tűzoltóknak egy nap kétszer is ki kellett vonulni

Csatornapart lángolt, fél hektáron égett a szemét.
Szalagkorlátnak csapódott egy személyautó szombat hajnalban Hajdúdorog közelében, az M3-as autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A balesetben nem sérült meg senki – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Berendezési tárgyak lobbantak lángra a Hajdúszoboszló külterületén található Körte dűlőn, egy hétvégi ház egyik szobájában. A tűzhöz a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Száraz avar égett mintegy ötven négyzetméteren tegnap délelőtt Berettyóújfaluban, a 42-es számú főút mellett. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy gáztűzhely szombat délután Hajdúszoboszlón, a Sólyom utcában. A lángok nem terjedtek át a konyha további részére, így a város hivatásos egysége egy vízsugárral az utómunkálatokat végezte el.

Négyszáz négyzetméteren lángolt a száraz avar és a növényi hulladék Debrecen külterületén, a 33-as számú főút mellett. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a tűz továbbterjedését.

Csatornapart égett Berettyóújfalu közelében szombat délután. A hétszáz méter hosszan lángoló tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a helyi hivatásos tűzoltók.

Fél hektáron égett az összehordott szemét szombaton késő este Debrecenben, a Panoráma úton. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet – közölte Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések