Hirdessen itt

A magyar modell megmutatta, mennyit változott, mióta legyőzte a rákot

A Miss Balaton szépségverseny gyönyörű középdöntőse, Szűcs Adriána megmutatta, mennyit változott az elmúlt egy évben, mióta legyőzte a rákot, és abbahagyta a kemoterápiás kezelést, ami miatt búcsút kellett mondani fürtjeinek.
A gyönyörű magyar modell, Szűcs Adriána tavaly nyáron nem hagyta, hogy a 2017 novemberében diagnosztizált rákos megbetegedése az álmai útjába álljon: ugyan kemoterápiás kezelés alatt állt, mégis megmérettette magát a Miss Balaton szépségversenyen, ahol a középdöntőig jutott. Szűcs Adriána 26 éves volt, amikor észrevette, hogy csomók vannak a mellében, jobb keblének eltávolítása után pedig úgy döntött: megelőzés céljából a másik, egészséges mellét is eltávolíttatja.

A gyönyörű magyar modell azóta meggyógyult, Instagram-oldalán pedig ezúttal egy olyan fotómontázzsal jelentkezett, amin jól látható: tavaly szeptember óta milyen sokat változott egy év leforgása alatt. Mint kiderült, nem bánja a kemót, hiszen haja gyorsan visszanőtt.

"Bevallom megcsúsztam egy pár napot. Az alsó képekre talán emlékeztek még... ha nem akkor segítek: tavaly szeptemberben készültek. Pontosabban szeptember elején. Egy év alatt ennyit változott minden. Meggyógyultam, a hajam pedig megzabolázhatatlan lett. Csajok! A kemo az út eleje ne feledjétek, a haj kinő, sokkal hamarabb mint gondolnátok! Az életetek sokkal fontosabb pár tincsnél!" - írta Szűcs Adriána, aki friss bejegyzésében arra biztatta követőit, hogy mindenképpen menjenek el rákszűrésre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Bevallom megcsúsztam egy pár napot. Az alsó képekre talán emlékeztek még... ha nem akkor segítek: tavaly szeptemberben készültek. Pontosabban szeptember elején. Egy év alatt ennyit változott minden. Meggyógyultam, a hajam pedig megzabolázhatatlan lett. Csajok! A kemo az út eleje ne feledjétek, a haj kinő, sokkal hamarabb mint gondolnátok! Az életetek sokkal fontosabb pár tincsnél! Csókollak benneteket! #napipozitiv #bebrave #bestrong #breastcancer #survivor #fighter #cancersurvivor #hairbunnyhungary @kiwisunkalocsa . . Járj el szűrésre! Lassan itt az október, a mellrák hónapja. Ha már csak emiatt is, de menj el egy alapos kivizsgálásra, akár nőgyógyásszal egybekötve. A homokba dugott fej és a "van a cicimben valami de nem merek orvoshoz menni" nem segít higyjetek nekem. Nagyon sok esetben egy sima mirigy duzzanat vagy jóindulatú daganatról van szó, amit hamar tudnak orvosolni. Ha pedig baj van akkor ez becsukott szemmel sem tűnik el. Mammográfia és ultrahang adja a teljeskörű kivizsgálást. Nefeledjétek: egy testetek, és egy életetek van! Szeresd és tiszteld amid van! ❤
Adriana. 💋 (@adrianaszucs) által megosztott bejegyzés,

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések