A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videó: Vérfürdő Oroson – Kihallgatták a lövöldözőt!

Hétfőn két férfi életét oltotta ki a tettes, aki nem tagadta, hogy ő volt a gyilkos.
Végzetes tragédiához vezetett a magánéleti konfliktus hétfő délután a nyíregyházi Diák utcában. Egy középkorú férfi az engedéllyel tartott vadászfegyverével lelőtte a haragosát, majd a szemközti ingatlanból az áldozat helyszínhez közelítő édesapjával is végzett.

Ahogy azt Fehérvári Marietta rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a helyszínen megerősítette, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés után azonnal bevezették a szükséges rendőri intézkedéseket. 

Részletes leírást kaptak a feltételezett elkövetőről, akit a Kállói út végén, a külterületi részen fogtak el. Állítólag nem ellenkezett, együttműködő volt a hatósággal. A nap további részében sok tanút hallgattak ki, az elfogott személy pedig beismerő vallomást tett.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben foglalta össze a történteket. Eszerint „emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Miklós 42 éves nyíregyházi lakos ellen. 
A nyomozás adatai szerint a férfi augusztus 26-án 15 óra 30 perc körül Nyíregyházán, az orosi városrész lakóövezetében személygépkocsival megjelent egy családi ház előtt, majd az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfi irányába, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette. 

A lövések hallatára a szemben lévő ingatlanból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a gyanúsított rövid szóváltást követően – halálos sérülést okozva – szintén rálőtt. A rendőrök a bevezetett intézkedések eredményeként a feltételezett elkövetőt Nyíregyháza külterületén rövid időn belül elfogták, és az elkövetéshez használt eszközt lefoglalták. 

A 42 éves nyíregyházi férfit a főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél” - írja a szon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések