A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint 372 ezren vettek részt a vasárnap zárult kolozsvári Untold fesztiválon

A szervezők közleménye szerint több mint 372 ezren vettek részt a Kolozsváron ötödik alkalommal megrendezett, vasárnap zárult Untold könnyűzenei fesztiválon.
A legtöbb nézőt Robbie Williams vasárnapi koncertje vonzotta. A fesztivál négy napja során a Kolozsvár Arénában felállított nagyszínpadon többek között Kungs, Armin van Buuren, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta és Martin Garrix is fellépett. Az első nap mintegy 90 ezer, pénteken 95 ezer, szombaton 90 ezer, vasárnap pedig 97 ezer nézőt regisztráltak. Az utolsó nap nézőszáma messze meghaladta a szervezők várakozásait - írta a Mediafax hírügynökség.

A Kolozsvár belvárosában szervezett zenei rendezvény nyolc színpadán összesen mintegy 200 előadó lépett fel. A holland Armin van Buuren és meghívottjai hét órán át zenéltek a nagyszínpadon.

A résztvevők biztonságát 3000 rendőr, csendőr, tűzoltó, mentős és önkéntes vigyázta.

A kolozsvári csendőrség közlése szerint a fesztivál ideje alatt 106 bűnesetet regisztráltak és 374 esetben róttak ki bírságot kihágásokért. Ezek sorában az üzérkedést, csendháborítást, valamint az élelmiszer-biztonsági szabályok megsértését említették. A jelenlévő mentősök 1741 személyt láttak el, hatvanat szállítottak kórházba kivizsgálásra, akik közül 15-öt kellett beutalni. 

Az Untold fesztivált 2015-ben rendezték meg először, amikor Kolozsvár az Európa Ifjúsági Fővárosa címet viselte.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések