A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabó Erika: „Az elmúlt egy évben nagyon sok szorongást és félelmet elengedtem”

Folyamatosan azon dolgozik Szabó Erika, hogy minél jobban legyen, az elmúlt egy évben pedig rengeteg változást sikerült elérnie. A színész-műsorvezető gyerekkorában egyszer sem járt a Balaton partjánál, ami kicsit hihetetlenül hangozhat a televízió nézői számára. Viszont felnőttként annál jobban szereti, ebből fakadóan pedig külön boldogsággal tölti el, hogy a Duna televízió Balatoni nyár című műsorát vezetheti.
Bár a többség a tévéképernyőről ismerik Szabó Erikát, a színésznő nem csak ott, hanem a színházakban is folyamatosan jelen van. Így Erika munkahelyi kötelességének érzi, hogy mindig a legjobb formáját amely ok miatt kemény edzésekkel ratja karban az alakját.

„Egy nő sosem elégedett magával száz százalékban, én is rögtön megérzem, ha felszalad egy-két kiló, de itt a hangsúly az egy-két kilón van, én ugyanis nem hagyom, hogy elszaladjon velem a ló, folyamatosan szinten tartom magam. Ezt a színházi szerepeim is megkívánják, hiszen vannak olyan darabok, ahol a nőiesebb oldalamat is meg kell mutatnom. Érdekes, hogy alapvetően szégyenlős vagyok, de ha a szerep megkívánja, merészebb jeleneteket is bevállalok” – árulta el a Lokálnak Szabó Erika.

Az elmúlt időszakban pedig számtalan félelmét sikerült legyőznie. Sőt, azt is elérte, hogy már nem csak a következő feladatra koncentrál a mindennapokban, hanem igyekszik mindig megélni az adott pillanatokat az életében.

„Az elmúlt egy évben nagyon sok szorongást és félelmet elengedtem. Korábban mindig a jövőre, a következő feladatra koncentráltam, és elfelejtettem megélni a pillanatokat. Most spontánabb vagyok, simán igent mondok olyan lehetőségekre, amiket korábban visszautasítottam volna. Egyre jobban szeretem például az extrém sportokat, sziklát mászom és búvárkodom, amiből vizsgát is letettem” – tette hozzá Szabó Erika.  


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések