A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szabadai Viktor hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a vizes vb-t szervező cég ellen

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke büntető-feljelentést tesz a Bp2017 Kft. ellen, ha a cég 15 munkanapon belül sem teljesíti a Pesti Központi Kerületi Bíróság jogerős ítéletét.
 Amennyiben továbbra sem hozzák nyilvánosságra, mekkora összegre kötöttek szerződést az Iron Corporation Kft.-vel, milyen célra költötték a befolyt összeget, továbbá hogy a szponzorációra, reklám- és marketingtevékenységre kivel, milyen összegre szerződtek, és ha a bíróság által az adatszolgáltatás megtagadásáért kiszabott 100.000 Ft-os bírságot is közpénzből fizetik ki, Szabadai Viktor hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz a világbajnokságot szervező cég ellen.

A magyar embereknek joga van tudni arról, hogy ki mennyiért használhatja azt az épületet, amelyet az adófizetők pénzéből építettek. Felszólítjuk a céget, hogy számoljanak el a költségekkel! Mondják el, hogy két évvel a vb után miért folyik még mindig ki a pénz az ablakon! Felszólítjuk a Bp2017 Kft.-t, hogy ne titkolózzon tovább a magyarok kárára!

Kiadó: Magyar Liberális Párt

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések