A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óvodák, bölcsődék, ovosi rendelők fejlesztését ígéri a Heves megyei közgyűlés Fidesz-KDNP-s elnökjelöltje

Programját ismertette a Fidesz-KDNP Heves megyei közgyűlési elnökjelöltje kedden Egerben, azt ígérve, folytatnák az óvodák és bölcsődék, orvosi rendelők fejlesztését, a háziorvosi praxisok vonzóbbá tételét, az önkormányzati és egyházi épületek megújítását, közösségi terek kialakítását és modernizációját.
Juhász Attila Simon sajtótájékoztatóján szólt az önkormányzati utak, járdák rendbetételének folytatásáról is, megemlítve, hogy a Fidesz-KDNP Heves megyei programjában újabb uniós és hazai forrásának bevonása is szerepel.

Kitért arra: folyamatos párbeszédre törekednek a megye lakóival és a polgármesterekkel, civil szervezetekkel, szakmai érdekképviseleti szervezetekkel is szeretnének aktívabb kapcsolatot kialakítani. Ugyancsak szorosabb együttműködésre törekednek a gazdákkal, segítve őket.

A vidék megtartóképességét erősítve folytatni kell a Heves megyei falvak és városok modernizációját - közölte Juhász Attila Simon. Jelezte: terveik között szerepel minden településen szélessávú internet, és lehetőség szerint ingyenes wifi-szolgáltatás kiépítése, a családvédelmi intézkedések folytatása, valamint "Partnerségben a megyeszékhely és a megye" címmel új program meghirdetése.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések