A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őszintén beszélt a rák elleni küzdelméről Olivia Newton-John

A 70 éves színésznő harmadszor száll szembe a gyilkos kórral.
Nem érdekli, mennyi ideje van hátra – mondta őszinte hangvételű interjújában Olivia Newton-John. A Grease sztárja a 60 Minutes Australia vendégeként beszélt arról, miként éli meg, hogy negyedik stádiumú mellrákkal diagnosztizálták – írta a HVG.

– Amikor rákkal diagnosztizálnak, vagy kapsz egy ijesztően őszinte diagnózist, hirtelen kapsz egy időkeretet is – magyarázta. – Ha valaki azt mondja neked, hogy hat hónapod van hátra, akkor valószínűleg annyit is fogsz élni, mert elhiszed.

– Számomra pszichológiailag jobb, ha fogalmam sincs, mi várható, vagy mi történt azzal, akinek legutóbb ez a diagnózisa volt. Nem foglalkozom ezzel – jelentette ki.

Az színész-énekesnőt korábban 1992-ben és 2013-ban diagnosztizálták rákkal, ám mindkét alkalommal legyőzte a gyilkos kórt. Most kannabiszolajjal enyhíti a fájdalmait.

Jelenleg nem vállal új munkákat, hanem az Olivia Newton-John Wellness és Kutatóközpont Rákbetegeknek nevű alapítványát támogatja. Ennek érdekében korábbi relikviáit bocsátja árverésre, a bevételt pedig az intézet kapja.

Egy biztos, a támogatáson nem múlik Newton-John gyógyulása. Barátja és honfitársa, Hugh Jackman megható videóval köszönt be Twitteren, ahol 15 ezer néző társaságában biztosította szeretetéről a kollégáját.

 „Te vagy a legcsodálatosabb ember, a legcsodálatosabb anya, a legcsodálatosabb jószolgálati nagykövet. Szeretünk téged” – üzente Jackman egy előadása közben.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések