A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Labdarúgó NB I - Futács és Hodzic duplájával győzött a Fehérvár a Kaposvár ellen

Az előző szezonban ezüstérmes, házigazda MOL Fehérvár FC Futács Márkó és Armin Hodzic duplájával 4-2-re legyőzte az újonc Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában, vasárnap. A vendégeknél Ádám Martin szintén két gólt szerzett.
OTP Bank Liga, 1. forduló: 
MOL Fehérvár FC - Kaposvári Rákóczi FC 4-2 (3-2) 
Székesfehérvár, 2881 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Futács (5., 62.), Hodzic (16., 40.), illetve Ádám M. (7., 45+2.)
sárga lap: Rus (12.), illetve Ádám M. (65.), Nagy K. (72.), Szakály A. (76.)

Fehérvár:
Kovácsik - Nego, Juhász R., Rus, Hangya - Kovács I., Hadzic (Nikolov, 38.), Pátkai, Petrjak (Fiola, 79.) - Futács, Hodzic (Huszti, 85.)

Kaposvár:
Pogacsics - Vachtler (Nagy R., a szünetben), Ur, Hegedűs D., Hadaró - Nagy K., Jakimiv (Vojnovic, 60.) - Nagy J., Szakály A., Csiki (Bíró D., 64.) - Ádám M.

Gyors gólváltással indult a mérkőzés: előbb Futács Márkó bombázott a léc alá egy lecsorgó labdát, majd a túloldalon egy szögletet követően Ádám Martin fejelt a hazai kapuba. A kínos európai kupabúcsút feledtetni igyekvő Fehérvár nagy mezőnyfölényben játszott és Armin Hodzic közeli lövésével ismét előnybe került. A szünet előtt még két találat született, előbb Hodzic, majd Ádám is megszerezte második találatát.

A fordulást követően sem állt le a Fehérvár, tovább támadott és Futács közeli fejesével ismét megduplázta előnyét. A fehérvári támadó közel állt a mesterhármashoz, de ziccerben rontott, majd nem sokkal később Ivan Petrjak is rossz megoldást választott hasonló helyzetben. A Kaposvár szórványos ellentámadásai kevés veszélyt jelentettek, így pedig nem tudta megakadályozni a könnyed hazai sikert.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések