A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kerékpárjába szorult egy bringás lába Püspökladányban

A sérült lábát a tűzoltóknak kellett kiszabadítani. 
Egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött tegnap hajnalban Hajdúsámsonban, a Kossuth utcában. A villanyoszlop az autóra borult, így a közvilágítás megszakadt az utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Vasárnap délután Fülöp és Penészlek között egy nagy fa az úttestre dőlt, a közúti forgalmat akadályozta. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Kora este a debreceni Alma utcában egy családi ház konyhájában egy gázpalack szivárgott. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel zárták el a palackot.

Családi ház tetőszerkezete égett egy négyzetméteres területen Hajdúsámsonban, a Kossuth utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lakók eloltották, így a tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Püspökladányban, a Kossuth utcában vasárnap késő este egy biciklis elesett, és az esés következében a lába a kerékpárba szorult. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a sérült lábát kiszabadították, majd őt a mentőszolgálatnak átadták.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések