A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fucsovics Márton óriási hírt jelentett be

Fucsovics Márton, a legmagasabban jegyzett magyar teniszező ismét szerepelni fog a Davis-kupa válogatottban.
A Magyar Tenisz Szövetség híre szerint a döntés hozzájárulhat, hogy rendeződjön a viszony Fucsovics Márton és a szervezet vezetése között. A döntés egyben azt jelenti, hogy Köves Gábor szövetségi kapitány csapata a legerősebb összeállításban léphet pályára az ukránok elleni, budapesti találkozón szeptemberben.

“Szeretnék segíteni a csapatnak, hogy jövőre legyen esélyünk kijutni a 18 csapatos világbajnokságra és az olimpiai kvalifikáció is fontos szempont volt a döntésemben. A siker érdekében előre kell tekintenem és csak az előttem álló feladatokra koncentrálok”- mondta Fucsovics Márton a döntése hátteréről.

„Nagyon örülünk Marci döntésének. A visszatérése mindenképp előrelépést jelent, és reméljük, hogy a közte és a szövetség közötti fennmaradó további nyitott kérdéseket is sikerül megnyugtatóan rendeznünk. Úgy gondoljuk, hogy a magyar tenisz elsődleges érdeke, hogy a legjobb hazai játékos játsszon a nemzeti csapatban, és örülünk, hogy a visszatérésével új időszámítás indulhat e tekintetben is. A szövetség reméli, hogy a Davis-kupa válogatott, illetve Marci olimpiai kvalifikációs tervei is sikerrel járnak majd” – mondta Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke.

Fucsovics tavaly augusztusban jelentette be, hogy nem játszik a csapatban a szövetséggel fennálló nézeteltérés miatt. Nyílt levélben foglalta össze a sérelmeit. Később Babos Tímea is csatlakozott hozzá.

Forrás: infostart.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések