A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Autóból mentettek csecsemőt a hajdúszoboszlói tűzoltók

Be kellett törniük az egyik ablakot, hogy kijuttassák a babát. 
Szombat délben kigyulladt egy kukoricát szállító kamion kereke Balmazújváros külterületén. A lángokat a jármű vezetője sikeresen eloltotta, így a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a kamion átvizsgálásra avatkoztak be.

Bezárult egy kocsi ajtaja szombat délután Hajdúszoboszlón, a Radnóti utcában. Az autóban egy csecsemő volt. Az esethez a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik betörték a jármű egyik ablakát, majd kimentették a csecsemőt. A baba az eset során nem sérült meg – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Egy nagyméretű fűzfa kettéhasadt a debreceni József Attila utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Késő este Körösszegapátiban, a Kossuth utcában két személygépkocsi ütközött össze. A komádi önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez, akik a járműveket áramtalanították. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések