A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A rendőrség megerősítette: nyomozás folyik Donáth Anna apja ellen

Óriási a csönd a budapesti szeretetotthonban kirobbant zaklatási botrány kapcsán. Az ügyben érintett Donáth László egykori szocialista képviselő is, aki jelenleg lelkészként dolgozik ott. 
Ő az édesapja a Momentum alelnökének és európai parlamenti képviselőjének, Donáth Annának. Az ügyet feltáró TV2 Tények kereste az intézményt és Donáth Annát is, azonban egyik esetben sem jártak sikerrel. Közben a rendőrség megerősítette a Tények információit: kiderült, hogy még júniusban nyomozás indult.

A rendőrség megerősítette a TV2 Tények című hírműsorának információit, miszerint az intézmény egyik dolgozója feljelentette Donáth Lászlót. - derült ki a televíziós csatorna tegnap esti híradójából. A hivatalos közlés szerint

a Budapesti Rendőr-főkapitányság június 13-án rendelt el nyomozást szexuális zaklatás és kényszerítés miatt a momentumos politikus édesapja ellen.

A Tények kereste a szeretetotthont, ahol a zaklatás történhetett, és Donáth Annát, a Momentum európai parlamenti képviselőjét és elnökségi tagját is, azonban őket nem sikerült elérni. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések