A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A debreceni Fidesz-KDNP jelöltjeinek pillanatok alatt összegyűltek az ajánlások

Az eddig végzett munkát folytatnák a kormánypártok önkormányzati jelöltjei Debrecenben.
– A hivatalosan szombaton elindult önkormányzati választási kampány első napján, vagyis szombaton, néhány óra alatt összegyűlt mind a polgármesteri jelöltségemhez, mind az egyes körzetek képviselő-jelöltségéhez szükséges számú ajánló aláírás – jelentette be Debrecenben, a Fidesz sajtótájékoztatóján, a Nagyerdei Stadion mellett Papp László, Debrecen polgármestere és helyi polgármesterjelöltje. Elmondta: az elmúlt 5 évben a várost új növekedési pályára állították, melynek köszönhetően Debrecent nemcsak itthon, hanem külföldön is Magyarország legsikeresebb városaként emlegetik. Papp László hangsúlyozta, hogy nem állítottak össze választási programot, hanem városstratégiában gondolkodnak, azt akarják folytatni, amit az elmúlt években tettek.

– Célunk, hogy a debreceni polgárok bizalmát megőrizve, a fejlődés ritmusát lendületét fenn tudjuk tartani – hangsúlyozta Papp László. Hozzátette: a rekordgyorsasággal végződött aláírásgyűjtést folytatják, mert kíváncsiak a debreceniek véleményére - írja a haon.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések