A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

14 éves iraki migráns akart megerőszakolni egy 13 éves kislányt egy müncheni uszodában

„Meg fogsz halni"- üvöltötte az iraki migráns, aki egy uszodában meg akart erőszakolni, majd ölni egy kislányt a bajor fővárosban, Münchenben. A támadót később letartóztatták. A történtek sokkolták Németországot. 
Az esetre München egyik kerületében, Westbadban került sor.

A 14 éves iraki migráns egy fedett uszodában csapott le a 13 éves kislányra, akit ráadásul ő hívott meg az uszodába.

Az öltözőbe csalta a kislányt és először orális szexre kényszerítette,az áldozat azonban ellenállt és zokogásban tört ki.

A Bild információi szerint ezt követően - az iraki hatóságok előtt egyébként már visszaesőként ismert migráns - torkon ragadta a kislányt és azt üvöltötte, hogy „meg fogsz halni".

Ezt követően arcul ütötte a lányt.

Az iraki migráns elmenekült a helyszínről, a kislány sírását viszont az uszoda személyzete észlelte, akiknek az áldozat elmesélte a vele történteket.

Az uszoda egyik alkalmazottja értesíttette a rendőrséget, a vizsgálóbíró pedig elfogatási parancsot adott ki szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekmény miatt.

A 14 éves fiút saját lakásán fogták el, azóta is őrizetben van, mert fennáll a szökés veszélye.

A történtek sokkolták Németországot.

A múlt héten, amikor Frankfurtban a vonat elé lökött egy migráns egy 8 éves kisfiút és az édesanyját.

A brutális gyilkosság híre és fényképei bejárták az egész világsajtót, Horst Seehofer német belügyminiszter a szabadságát is megszakította ezért, és a migránsok által elkövetett bűncselekmények elképesztő módon történő növekedése miatt válságértekezletet tartott.

A súlyos bűncselekményt megelőzően a Rheinbad nevű düsseldorfi strandot kellett kiüríteni, mert
egy 60 fős észak-afrikai fiatalokból álló migránsbanda kezdett randalírozni.

Ezekből az esetekből világosan látszik, hogy a migránsbűnözés Németországban is súlyos problémákat jelent, a rendőrség pedig képtelen kezelni a helyzetet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések