A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megsérült Vin Diesel kaszkadőre a Halálos iramban forgatásán

Még a levegő is megfagyott a Halálos iramban 9. részének forgatásán, amikor Vin Diesel kaszkadőre több mint 9 méter magasból a mélybe zuhant.
A Hetfordshire-i Leavesden stúdiójában folyt éppen az akciófilm forgatása, mikor bekövetkezett a baleset. Az eset után nem sokkal Vin Dieselt is látták, aki teljes sokkban volt. A zuhanás után a forgatást azonnal leállították, a jelenlévő összes stábtagot hazaküldték, mivel mindenki a legrosszabbtól tartott.

A kaszkadőr úgy tudni, fejjel lefelé esett le a magasból, így komoly fejsérüléssel és további súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

"A kaszkadőr legalább kilenc métert zuhant. Vin Dieselt láttam közvetlenül utána a forgatáson, rendkívül meggyötörtnek tűnt, teljes sokkban volt és a könnyeivel küzdött. Testközelből átélte az egészet" – árulta el az egyik névtelenségét kérő stábtag.

Miután a hír kitudódott, a Warner Bros Studio is megerősítette, hogy a világhírű színész kaszkadőre megsérült az egyik jelenet forgatása során, akit légi úton szállítottak a Royal London kórházba.

Az elsődleges információk szerint a kaszkadőrnek egy magas balkonról kellett leugrania a jelenet során, csakhogy a biztosító kábel megadta magát, és így nem tudta megtartani a kaszkadőrt. Így ahelyett, hogy a drótkötél megfogta volna esés közben, majd szépen lassan leeresztették volna, az ugrás lendületével zuhant a kemény talajra.

Nem ez volt a Halálosabb iramban című filmek egyetlen forgatási tragédiája, mert még 2013-ban az egyik rész forgatási ideje alatt elhunyt Paul Walker egy autóbalesetben, Roger Rodas barátjával együtt. Míg Diesel egy korábbi dublőrét, Harry O'Connort megölték a xXx 2002-ben forgatott akciójelenetében. 

(Forrás: Daily Mail / The Sun )

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések