A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Horror az aquaparkban: kitörte a nyakát mert fejjel lefele csúszott le a vízi csúszdán

Szerencsére sikerült stabilizálni annak a férfinak az állapotát, aki egy spanyolországi aquaparkban szenvedett súlyos balesetet.
Javul az állapota David Briffautnak, annak a 23 éves brit férfinek, aki a július 8-án szenvedett súlyos balesetet egy Costa Blanca-i aquaparkban. Épp a Splash nevű, meglehetősen meredek csúszdát próbálta ki (fejjel előre) a kedvesével, amikor megtörtént a baj: a férfi feje a vízbe érkezéskor teljesen hátracsapódott. A végzetes pillanatot egy barátjuk videóra vette.

Azonnal kórházba szállították, ahol megállapítoták: két nyakcsigolyája eltört. Mostanra szerencsére sikerült stabilizálni az állapotát. A legfrissebb információk szerint már a lélegeztetőről is lekapcsolták, s napokon belül pedig hazaszállíthatják egy speciális repülővel Essexbe. Sajnos, ha Briffaut magához is tér, valószínűleg soha többet nem tud majd járni.

„Egy csodáért imádkozunk, de a sérülései nagyon traumatikusak” – mondta megtörten az édesanyja, akit eddig nem vitt rá a lélek, hogy végignézze a felvételt.


(Forrás: The Sun)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések