A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szita Bence nevelőapja: Nekem ez egy nagyon jó hír

Elégtételt érez Gyöngyi Sándor, Szita Bence nevelőapja, miután tegnap meghalt a börtönben Bogdán József, a 11 éves kisfiú egyik gyilkosa a TV2 Mokka című műsorában.
Gyöngyi Sándor elmondta, tudta, hogy a tüdőrákban szenvedő Bogdán nem fog sokáig élni, és nagyon várta már a halálát. „Nekem ez egy nagyon jó hír, egyfajta gyógyír a lelkemnek, a betegségemmel kapcsolatban többet ér, mint egy kemoterápiás kezelés” – fogalmazott Gyöngyi Sándor, akik az elmúlt időben hasnyálmirigyrákkal kezeltek, jelenleg azonban minden lelete negatív.

Hozzátette, bár a kisfiú három gyilkosa a törvény szerinti legsúlyosabb büntetést kapták, ez nem jelentett számára megnyugvást, egészen Polcz Erika 2017-es haláláig, illetve a tegnapi napig. Azt mondta, az elkövetők halála neki nagyon fontos ahhoz, hogy a traumát feldolgozhassa, és tovább élhesse a mindennapjait. Bár Magyarországon nincs halálbüntetés, de „az élet behajtotta az ítéletet”, ezért úgy véli, a harmadik, még életben lévő gyilkosnak, Kertész Józsefnek is „van oka a rettegésre”.


2012. októberében Polcz Erika, Szita Bence mostohaanyja felbérelt két hajléktalan férfit, hogy öljék meg a kisfiút. Együtt elcsalták a sántosi  erdőbe áldozatukat , akit ásóval és késsel súlyosan megsebesítettek, majd élve eltemették.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések