A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Shiloh Jolie-Pittnek nem volt teljes az öröme 13. születésnapján

Az egyik legfontosabb személy ugyanis nem tudott ott lenni a partiján.
Shiloh Jolie-Pitt 13 éves lett, de a jeles napon apja, Brad Pitt nem tartózkodott az Államokban munkája miatt. A kamaszkorba lépő sztárcsemete éppen ezért szeretne egy egyszerűbb szülinapi partit is édesapjával, akiről amúgy is folyamatosan olyan hírek érkeznek a válás óta, hogy a minőségi időt helyezi előtérbe gyermekeivel, így kitűnő alkalomnak kínálkozik a pótparti.

Shiloh imádja a gördeszkázást, ezért egy, a családhoz közel álló forrás szerint Brad valami témába vágó szülinapi ajándékkal fog kedveskedni legidősebb gyermekének. Majd jött egy újabb névtelen ismerős, aki már arról számolt be, hogy a számítástechnikai kütyükért és a gitározásért rajong a gyerek, szóval ember legyen a talpán, aki ezek után megtippeli az ajándékot.

Mindenesetre az Angelina Jolie által szervezett szülinapi meglepetésre nem lehetett panasza Shilohnak, az anyuka ugyanis Los Angeles legfelkapottabb szabadulószobájába vitte őt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések